Meest gekozen kredietvorm

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening met absolute zekerheid. U krijgt een lening met een vaste rente, een vaste looptijd en daardoor ook een vast bedrag dat u per maand moet betalen. Bij een persoonlijke lening die u afsluit via geldleningen.nl mag u te allen tijde boetevrij extra aflossen, wanneer u wilt en zoveel u wilt.

Vaste Rente

Uw rente staat voor de gehele looptijd vast. Hierdoor weet u waar u aan toe bent.

Boetevrij inlossen

Boetevrij inlossen wanneer u wilt en zoveel u wilt. Los uw lening versneld af.

Zekerheid

Vaste rente, geen onverwachte extra kosten, en meer flexibiliteit met uw lening.

Meest gekozen

Meer dan 85% kiest voor de persoonlijke lening. Kiest u ook voor deze leenvorm?

Persoonlijke lening steeds aantrekkelijker

Er is de afgelopen jaren veel veranderd. De persoonlijke lening is op dit moment verreweg de meest populaire vorm van geld lenen. Maar liefst meer dan 85% van de consumenten kiest op dit moment voor deze leenvorm. Waarom? Dat is eenvoudig.
Er wordt geen boete meer in rekening gebracht bij tussentijdse inlossingen en de flexibiliteit is toegenomen.
Sterker nog, we kunnen haast zeggen dat deze leenvorm tegenwoordig haast nog flexibeler is dan het doorlopend krediet.
Dit komt vooral doordat BNP gestart is met een nieuwe vorm van de, zoals zij het zelf noemen, persoonlijkste lening.
Als u een lening afsluit kunt u er namelijk voor kiezen om uw looptijd te verkorten of uw maandbedrag te verlagen. Hiermee is het krediet bijna nog flexibeler dan het doorlopend krediet. Het enige verschil is nog dat u geen opnames kunt doen uit uw lening.

Kiest u ook voor de populairste lening?

Uw persoonlijke lening aanvragen

Verantwoord financieren

Naast het gegeven dat een persoonlijke lening natuurlijk gewoon de laagste rente heeft is er nog een reden om te kiezen voor deze leenvorm.
U kiest met de persoonlijke lening namelijk voor een verantwoorde financiering. U kunt de looptijd van uw lening afstemmen met het bestedingsdoel van uw lening. Als u een auto koopt waar u verwacht 5 jaar te gaan rijden kunt u de lening afsluiten voor 5 jaar (of korter). Hiermee draagt u er zorg voor dat de lening is ingelost als u de auto wilt verkopen na 5 jaar.
Vind u het toch riskant om een financiering af te sluiten, bijvoorbeeld omdat u bang bent voor een inkomstendaling gedurende de looptijd van de lening? Dan kunt u er altijd voor kiezen om deze risico’s af te dekken door een verzekering. Deze verzekering voorkomt een (te) grote inkomensdaling bij Arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid. Ook kunt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten bij het krediet. Deze zorgt ervoor dat de lening wordt kwijtgescholden als u (of uw eventuele partner) komt te overlijden.
Onze adviseurs vertellen u graag meer over de persoonlijke lening en de mogelijkheden om de risico’s te verzekeren.