Flexibel geld lenen

Doorlopend Krediet

Een persoonlijke lening is een lening met absolute zekerheid. U krijgt een lening met een vaste rente, een vaste looptijd en daardoor ook een vast bedrag dat u per maand moet betalen. Bij een persoonlijke lening die u afsluit via geldleningen.nl mag u te allen tijde boetevrij extra aflossen, wanneer u wilt en zoveel u wilt.

Flexibel Lenen

U mag boetevrij inlossen, maar ook weer opnemen uit uw lening. Alles online.

Geld achter de hand

Omdat u op kunt nemen uit uw lening heeft u altijd geld achter de hand.

Boetevrij inlossen

Een doorlopend krediet mag u altijd geheel of gedeeltelijk boetevrij inlossen.

Ook in combinatie mogelijk

U kunt ook een doorlopend krediet en een persoonlijke lening naast elkaar sluiten.

Doorlopend krediet steeds aantrekkelijker

Het doorlopend krediet is nog steeds de meest flexibele vorm van geld lenen. Met een doorlopend krediet heeft u veel verschillende mogelijkheden. U kunt uw hele krediet uit laten betalen of u kunt ervoor kiezen om slechts een deel op te nemen. Of zelfs helemaal niets. En het geld pas opnemen als u het nodig heeft.
Dat kan handig zijn als u bijvoorbeeld aan het verbouwen bent en het geld in delen nodig heeft. Als u alles heeft gebruikt kunt u de lening weer omzetten naar een persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is wel heerlijk flexibel, maar u betaalt wel een iets hogere rente. Wat u kiest? Dat bepaalt u natuurlijk zelf, onze adviseurs helpen u om de juiste en verantwoorde keuze te maken. Zij kunnen alle kredietvormen, luisteren naar uw wensen en geven u het juiste advies om een verantwoord krediet af te sluiten.

Kiest u ook voor de meest flexibele lening?

Uw doorlopend krediet aanvragen

Verantwoord financieren

Een doorlopend krediet is de meest flexibele vorm van geld lenen. In het verleden was dit echter geen verantwoorde vorm van financieren. Gelukkig is daar veel in gewijzigd. Ook een doorlopend krediet is tegenwoordig gewoon een verantwoorde manier van lenen. De reden hiervoor is dat het aflossen op een doorlopend krediet tegenwoordig ook gewoon verplicht is nadat het krediet 3 jaar heeft gelopen.
Hierdoor heeft u ook met een doorlopend krediet de zekerheid dat uw lening na een bepaalde periode is afgelost.
U kent hem natuurlijke, de quote “Vroeger was alles beter”. Dit geldt misschien voor veel zaken, maar niet voor deze vorm van geld lenen. In de praktijk zijn we veel oude kredieten tegengekomen die in sommige gevallen meer dan 10 jaar open hebben gestaan, en waar niets op is afgelost. Leuk voor de bank, maar niet voor u. U heeft immers jarenlang een veelal (te) hoge rente moeten betalen voor het krediet.